Elinvoimainen Nainen

VOIMAUTTAVA yksilövalmennus naisille, jotka kulkevat omia polkujaan...

Seikkailu alkakoon...

Aidoin ja autenttisin versio Sinusta tietää, että...
Olet paljon luovempi, rohkeampi ja vahvempi, kuin mitä luuletkaan
Sinussa on paljon käyttämätöntä potentiaalia ja voimavaroja, joita et ole vielä hyödyntänyt
Elämälläsi on jokin suurempi merkitys ja tarkoitus

Sydämessäsi tiedät, että..
Sinä et ole täällä vain selvityäksesi ja pärjätäksesi keskinkertaisesti
Sinua ei ole tarkoitettu kärsimään ja odottamaan parempia aikoja
Sinun ei kuulu tyytyä vähempään, tehdä kompromisseja, pienentää itseäsi
tai unelmiasi eikä jättää lahjojasi käyttämättä


Tämä kaikki on sinulle mahdollista...

Olet täällä tehdäksesi unelmista totta
Olet täällä elääksesi elinvoimaista, syvää ja merkityksellistä elämää
Olet täällä toteuttamassa itseäsi ja ainutlaatuista tehtävääsi

Sinun on lupa hehkua ja loistaa, olla KAIKKEA mitä sinä aidoimmillasi olet 
Sinun on lupa jakaa erityislahjasi, auttaa muita ja näyttää esimerkkiä
Sinä saat pyytää enemmän, olla enemmän ja tehdä enemmän

Elämäsi kuuluu olla rentoa ja kevyttä, sinun kuuluu luottaa itseesi ja omiin kykyihisi
luoda itsellesi juuri sellainen elämä mistä ikinä haaveilet.

Sinun on tarkoitus nauttia elämästäsi!

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

 • Suorittaminen, työssä ja vapaa-ajalla
 • Vaikeus rentoutua, vain olla ja nauttia
 • Vertailu, perfektionismi ja itsekriittisyys
 • Heikko yhteys omaan kehoon, sen viesteihin
 • Et tiedä, kuka syvimmiltäsi olet ja mitä elämässäsi haluat
 • Oma nautinto, sensuaalisuus ja eroottisuus kadoksissa
 • Tunnet salaa häpeää itsestäsi, kehostasi tai ulkomuodostasi
 • Hankalaa tunnistaa, käsitellä ja ilmaista omia tunteitasi, heikko tunteidensäätely
 • Yliajattelu, kontrollointi, elät ”päässäsi”, jatkuva asioiden varmistelu
 • Vaikeus vetää rajoja, sanoa ”EI” ilman syyllisyyttä, tai pyytää sitä, mitä kaipaat
 • Itsesi arvostelu, tuomitseminen ja vähättely, negatiivinen sisäinen puhe
 • Miellyttäminen, mietit mitä muut sinusta ajattelevat, välttelet konflikteja
 • Haet hyväksyntää ja arvostusta ulkopuoleltasi
 • Vaikeaa tunnistaa ja kuulla omaa intuitiotasi
 • Et luota kykyysi tehdä oikeita valintoja ja ratkaisuja
 • Vaikeus luoda pysyviä, vastavuoroisia, ravitsevia ja syvästi tyydyttäviä ihmissuhteita

Rakas ystävä, et ole yksin!


Tunnemme juuri näin, silloin kun olemme irti luonnollisesta naiseudestamme, kun emme rakasta itseämme syvästi. Näin käy, kun ...

… etsimme omaa arvoamme ulkopuoleltamme, siitä miten suoriudumme tai miltä näytämme, ja koemme jatkuvaa riittämättömyyttä

… olemme liikaa suorittavassa moodissa, kontrolloimme, puskemme, teemme yli voimiemme, uuvumme ja elämme kaukana autenttisesta itsestämme

… alamme muokkaamaan itseämme muiden odotusten mukaan, teemme sitä mitä meiltä odotetaan, ohjaudumme ulkoapäin

… pienennämme ja kutistamme itsemme sellaiseksi versioksi, jolla luulemme saavamme rakkautta, arvostusta ja hyväksyntää, mutta hukkaamme itsemme lopulta kokonaan

Kun näin käy, me unohdamme ainutlaatuisen feminiinin voimamme eli erityiset lahjamme, intuitiomme, herkkyytemme, kehomme viisauden, nautintomme, syklisyytemme, luomisvoimamme ja vetovoimamme.

Miten se tapahtuu?

Olemalla SINÄ! 
Kokonaan ja anteeksipyytämättä. Aidosti, täydesti, mitään häpeämättä, peittämättä ja piilottamatta. 

Syvällä sydämessäsi Sinä tiedät, että tämä on juuri se, mikä tekee sinut onnelliseksi ja elämästäsi merkityksellistä. Tässä on sinun vapautesi.

Elämällä täydesti ja aidosti, syvästi yhteydessä itseesi voit olla esimerkkinä muille ja antaa elämäsi palvella suurempaa tarkoitusta. Kun sinä elät linjassa oman totuutesi kanssa, elämä virtaa lävitsesi ja koet syvää tyydytystä kaikilla elämän eri osa-alueilla.

Kun antaudut tälle matkalle itseesi, avaat portit rajattomille mahdollisuuksille olla, saada, ja tehdä mitä ikinä sydämessäsi haluat. Sisälläsi on kokonainen universumi, joka odottaa löytämistä...

 

Valmennuskokemus

Matkallasi Elinvoimaiseksi Naiseksi kuljemme yhdessä läpi metodin, joka vie sinut niiden juurisyiden lähteille, jotka pitävät sinua kiinni vanhoissa tarinoissa ja estävät sinua saamasta, mitä haluat. Voit lunastaa takaisin ne osat itsestäsi, jotka olet elämäsi varrella hukannut. Löydät yhteyden sisäiseen viisauteesi, piilossa oleviin lahjoihisi, korkeimpaan potentiaaliisi. Muistat, mitkä ovat syvimmät tarpeesi ja rakastut siihen autenttiseen ja upeaan naiseen, joka sinä todella sisimmältäsi olet.

Kun sinä olet omassa voimassasi, itsearvostuksesi  ja itseluottamuksesi nousee ja olet automaattisesti vastaanottavaisempi kaikelle sille hyvälle elämässäsi, minkä sinä ansaitset ja mikä sinulle kuuluu. Elinvoimainen Nainen metodi koostuu neljästä eri vaiheesta: Yhteys, Eheys, Rohkeus, Vapaus. Rinnakkain kulkevat eheytymisen ja voimaantumisen polut. 

Koska kukaan meistä ei eheydy eikä voimaannu yksinään, on tärkeää tiedostaa tarvitsevansa apua ja osata ottaa sitä vastaan. Ihminen eheytyy ja voimaantuu, kun tulee kuulluksi, nähdyksi ja todistetuksi, sekä saa tukea ja oikeanlaisia työkaluja auttaa itse itseään. 

Tule, kuljetaan yhdessä! 

On aika tulla kokonaan näkyväksi,
rakastaa itseäsi ja astua omaan voimaasi,
jotta sinä voit kukoistaa jokaisella eri elämän osa-alueella ja olla se nainen, joksi sinut on luotu. On aika kokea rennompi, rohkeampi, ehyempi, nautinnollisempi ja ravitsevampi tapa elää ja luoda juuri sellainen elämä, josta olet aina haaveillut. Olen tässä näyttääkseni sinulle, miten se tehdään.

Tapaa valmentajasi!

Minä olen Nina Haddadin, holistinen hyvinvointivalmentaja, kanssakulkija elämän kasvu- ja muutoskohdissa (Integrative Health Coach® ja HCA Master Coach).

Ihmiset tulevat luokseni, kun negatiivinen sisäinen puhe, tunne-elämän ailahtelevaisuus, erilaiset pelot, haitalliset uskomukset ja toistuvat negatiiviset ajatus- ja käytösmallit, vaikeus tunnistaa omia tarpeitaan tai rajojaan sekä konfliktinpelko rajoittaa elämää. Monet valmennettavistani ovat erityisen lahjakkaita, herkkiä ja empaattisia ihmisiä, jotka tuntevat olevansa hukassa tai jumissa omassa elämässään.

Metodini on Elinvoimainen Nainen VOIMAUTTAVA valmennus. Se on tehokas  yhdistelmä henkistä (mindset) ja somaattista (kehollista) valmennusta. Autan sinua raivaamaan sisäisiä esteitä kaipaamasi muutoksen tieltä itsetuntemusta ja toimintakykyä lisäävän voimauttavan valmennuksen avulla, jotta sinä saat lisää rohkeutta ja vapautta edetä elämässäsi haluamaasi suuntaan.

Oma polkuni...

Tiedän miltä tuntuu, kun elämä jumittaa paikoillaan, kun on lopen uupunut ja tyytymätön itseensä ja elämäänsä. Tiedän miltä tuntuu odottaa parempia aikoja, lottovoittoa, pelastajaa tai mitä tahansa onnenpotkua, joka muuttaisi kaiken paremmaksi. Tiedän myös, miltä tuntuu elää unelmiensa elämää, tehdä haaveista totta ja herätä joka päivä innoissaan omasta elämästään ja eteen avautuvista uusista mahdollisuuksista. 

Elämä on jatkuvaa tasapainoilua pelon ja rakkauden välillä. Olen kulkenut henkilökohtaisen eheytymisen matkani kohdaten ja kahlaten läpi synkimmät pelkoni, sekä kokenut syvää paranemista tunnetasolla. Kokemukseni ovat opettaneet minulle nöyryyttä ja kestävyyttä. Armollisuus itseäni kohtaan ja oman keskeneräisyyden ja epätäydellisyyden hyväksyminen ovat tuoneet elämääni rentoutta. Olen sitoutunut ja omistautunut omalle kasvulleni ja työskennellyt intensiivisesti monien henkilökohtaisten valmentajien, mentoreiden ja coach'ien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Ilman heidän apuaan ja ohjaustaan en olisi tässä nyt, vaan todennäköisesti kamppailisin edelleen samojen haasteiden kanssa kuin koko elämäni.

Mitä siitä seurasi...

 • Opin luomaan syvän yhteyden omaan kehooni, omiin tunteisiini ja omaan sydämeeni, herättämään sensuaalisuuteni ja elämään enemmän luottamuksesta ja rentoudesta käsin, löysin itsestäni uskomattoman ja ehtymättömän flow'n.
 • Kun paransin ydinhaavojani, syvensin myötätuntoa itseäni kohtaan ja opin todella rakastamaan ja hoivaamaan itseäni.
 • Intuitioni ja sisäinen ohjaukseni vahvistui, sain yhteyden laajempaan tietoisuuteen ja luontainen feminiininen vetovoimani alkoi toimia vetäen puoleeni juuri niitä asioita, joita halusin saada lisää elämääni.
 • Olen syventänyt itsearvostustani ja itseluottamustani sellaisiin mittoihin, etten ole koskaan elämässäni tuntenut mitään vastaavaa. Se on antanut minulle sitkeyden ja rohkeuden kohdata ja voittaa tielleni tulevia haasteita.
 • Olen löytänyt elämääni syvemmän merkityksen ja tarkoituksen. Se on mahdollistanut oman visioni ja unelmieni toteutumisen, ja antanut minulle täyttymyksen.
 • Olen saanut itselleni lisää rakkautta, terveyttä, nautintoa, ravitsevia ja syviä ihmissuhteita, uusia asiakkaita, sekä kasvattanut yritystoimintaani poikkeuksellisen vaikeasta maailmantilanteesta huolimatta.
 • Olen lunastanut takaisin feminiinin alkuvoimani, kytkeytynyt sisäiseen viisauteeni, omistanut nautintoni ja moninkertaistanut ilon ja runsauden elämässäni.

Oman voimani löytyminen on todella mullistanut elämäni ja nyt haluan auttaa sinua tekemään saman!

 

Oletko sinä Elinvoimainen Nainen?

 
Elinvoimainen Nainen on hereillä ja tietoinen omista tunne-elämän haavoistaan ja käytöksen kaavoistaan, ja on valmis tekemään sisäistä työtä näiden eheyttämiseksi

  Hän ei pelkää kohdata omia tunteitaan, haluaa voittaa pelkonsa, haastaa itseään epämukavuusalueelle ja osaa pyytää ja vastaanottaa apua tarvittaessa

Hän valmis ottamaan vastuuta itsestään, omista ajatuksistaan, tunteistaan ja käytöksestään sekä oppimaan uusia parempia tapoja, ajatuksia ja käytäntöjä

 Hän tiedostaa, että ulkopuolinen elämä on heijastus sisäisestä maailmasta ja sitoutuu työskentelemään tavoitteellisesti saadakseen sen, mitä haluaa

 Hän on valmis panostamaan ja sijoittamaan omaan hyvinvointiinsa ja kasvuunsa ihmisenä, ja ymmärtää mitä se vaatii ja että siihen ei ole pikavastauksia

Elinvoimainen Nainen

VOIMAUTTAVA yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa työskentelemme tiiviisti yhdessä sinulle tärkeiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennus auttaa sinua kehittymään ihmisenä ja tekemään henkilökohtaisia läpimurtoja toivomillasi elämänalueilla lisäämällä itsetuntemustasi ja kasvattamalla toimintakykyäsi linjassa oman totuutesi ja tavoitteidesi kanssa. Ulkopuolinen elämäsi on aina heijastus sisäisestä maailmastasi. Olet juuri niin kyvykäs toimimaan, kuin miten vapaa koet olevasi sisäisesti.

Valmennus koostuu 75-90 min pituisista sessioista, jotka toteutuvat viikoittain etukäteen sovitun aikataulun mukaisesti joko työhuoneellani Helsingin Vallilassa, tai etänä Zoomin kautta. Valmennettava sitoutuu olemaan valmennuksessa riittävän pituisen ajan, jotta muutokset ajatusten, käytöksen ja uskomusten tasolla voivat olla mahdollisia.

Miksi tämä metodi toimii?

Elinvoimainen Nainen metodi vie sinut suoraan sisäisten esteidesi ytimeen, jotta voit vapautua niistä ja saada aikaan pysyviä muutoksia ajatusten, tunteiden ja käytöksen tasolla. Tässä ei ole kyse itsesi hemmottelusta tai ”self-love” rituaaleista, joilla peitetään todellisia ongelmia. Tämä matka kulkee sisäisten pelkojesi kohtaamisen kautta vapauteen.

 • Opit hyväksymään ja vapauttamaan syvälle sisimpääsi tukahdutetut tunteet, joita olet vältellyt ja pelännyt
 • Ymmärrät, miksi olet luonut itsellesi erilaisia selviytymismekanismeja ja -strategioita ja mihin niitä on tarvittu
 • Tulet tietoiseksi haitallisista ajatusmalleistasi ja tarinoista, joiden avulla ylläpidät negatiivisia uskomuksia itsestäsi
 • Opit lohduttamaan, rauhoittamaan ja kannustamaan itseäsi vaikeiden tunteiden ja asioiden äärellä
 • Opit johtamaan itseäsi, suuntamaan huomiosi ja energiasi siihen hyvään, mitä haluat elämässäsi kasvattaa
 • Vahvistat yhteyttä omaan kehoosi, sen viisauteen ja opit kuulemaan ja tunnistamaan sen viestejä ja pyytämään sitä, mitä tarvitset
 • Vahvistat omia rajojasi, opit olemaan itsesi ja oman totuutesi puolella
 • Muistat, miltä tuntuu olla luova, leikkisä, rento ja uskaltaa olla aito oma itsesi ja todella nauttia elämästä
 • Saat yhteyden alkuvoimaiseen feminiiniin energiaasi ja uskallat ilmentää tätä puolta itsessäsi ilman pelkoa tai häpeää

Tämä on tiekartta takaisin kotiin itseesi. Siihen luonnolliseen ja puhtaaseen olotilaan, jossa kaikki on mahdollista ja sinä itse olet oman elämäsi luoja ja arkkitehti.

Asiakaskokemuksia

Anniina A.

"Olen oppinut syvällisempää hyväksyntää itseäni kohtaan. Yhteys omaan itseen ja omaan voimaan on vahvistunut. Kiitos rinnalla kulkemisesta ja siitä, miten autoit minua löytämään vahvuuden sekä herkkyyden itsestäni. Autoit minua kohtaamaan sekä hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen."

Sari

"Luotan enemmän itseeni ja olen aidosti se kuka olen, riippumatta siitä kenen seurassa olen. Uskon omiin kykyihini ja siihen, että maailma on täynnä mahdollisuuksia, kunhan vain avaan silmäni niille. Koen päivittäin vahvaa vapauden tunnetta ja pystyn nyt enemmän vain olemaan  jatkuvan tekemisen sijaan."

Karoliina

"Huomaan enemmän, miten ajatukseni muovaavat todellisuuttani. Olen tietoisempi esim. itsesabotaasistani ja muista heikoista lenkeistä, joita olen lähtenyt tämän valmennuksen aikana kehittämään parempaan suuntaan. Olen mennyt eteenpäin urallani ja ihmisenä."

Anniina L.

"Minulla ei ennen ole ollut käytännössä mitään yhteyttä itseeni, mutta nyt on. Olen siitä sanoinkuvaamattoman onnellinen ja kiitollinen. Uskallan kommunikoida tarpeeni, mikä on iso asia - ennen tämä oli melkein mahdotonta ja ne tuli ilmaistua vasta, kun olin aivan loppu ja raivoissani. Nyt kommunikoin "hyvän sään aikana", koska uskallan tehdä niin."

Kaikki se, mistä haaveilet odottaa sinua pelon toisella puolella

Tiedän, että edessäsi on pitkä ja kivinen tie. Mutta se kannattaa, sillä kaikki se, mistä haaveilet odottaa sinua pelon toisella puolella. Elämä palkitsee runsaasti ne, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistaan ja elämästään. Jotka uskaltavat heittäytyä seikkailuun ja kaivaa sisältään esiin ne aarteet, joiden avulla pystyy kasvamaan täyteen mittaansa. Pikavoittoja eikä oikotietä onneen ole olemassakaan. Jokaisen on yksin tehtävä päätös ja otettava vastuu itsestään ja hyvinvoinnistaan. Matka muutoksen kautta kotiin itseesi on luultavasti elämäsi antoisin ja palkitsevin kokemus.

Matkantekoa helpottaa kuitenkin huomattavasti, kun rinnallasi on joku, joka tuntee reitin ja maaston. Joku, joka on kulkenut saman muutoksen matkan itse ja voi auttaa sinua.

MITÄ HYÖTYÄ VALMENNUKSESTA ON?

Valmentajan tuki auttaa sinua voittamaan pelkojasi ja menemään epämukavuusalueellesi, kannustaa pitämään yllä hyvää rytmiä ja saavuttamaan tavoitteitasi, varmemmin ja nopeammin kuin mihin koskaan pystyisit itsenäisesti. Valmennuksen avulla vahvistut henkisesti, saat itseluottamusta ja rohkeutta toimia sinulle tärkeiden tavoitteiden eteen määrätietoisesti ja johdonmukaisesti. Lisääntyneen sisäisen turvan ja luottamuksen ansiosta olet haastavissakin olosuhteissa vahvasti oman elämäsi ohjaksissa. Tämä johtaa rennompaan, tyytyväisempään, rohkeampaan ja elinvoimaisempaan elämään.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Valmennus sopii sinulle, joka olet valmis ja kyvykäs ottamaan vastuun itsestäsi ja omista ajatuksistasi, tunteistasi ja käytöksestäsi. Ymmärrät, että kasvaaksesi ihmisenä, sinun on kyettävä havainnoimaan ja reflektoimaan itseäsi ja ottamaan vastaan myös rehellistä palautetta. Olet sitoutunut omaan kasvuusi ja haluat luoda syvempää yhteyttä itseesi ja muihin. Sinulla on käyttää noin 1-2h/vk aikaa omaan kasvuusi ja ymmärrät myös itsenäisen työskentelyn merkityksen, jotta edistyt tavoitteissasi. Valmentajan tehtävä on tukea ja ohjata sinua tässä oikeaan suuntaan, ei tehdä työtä puolestasi.

KENELLE VALMENNUS EI SOVI?

Valmennus ei ole sinulle, joka etsit nopeita ja helppoja ratkaisuja tai et ole valmis ottamaan vastuuta omasta sisäisestä työskentelystäsi. Helppoja ja nopeita ratkaisuja ei ole olemassa, silloin kun halutaan saada aikaan kestäviä muutoksia. Valmennus ei myöskään sovi sinulle, jos olet keskellä suurta elämänkriisiä (esim. avioero, läheisen kuolema tms). Työskentely on terapeuttista, mutta minä en ole laillistettu terapeutti. Valmennus ei korvaa psykoterapiaa, eikä se kuulu Kelan tuen piiriin.

MITEN PÄÄSEN MUKAAN?

Valmennukseen haku tapahtuu aina henkilökohtaisen konsultaation kautta. Tämän keskustelun tarkoituksena on auttaa sinua hahmottamaan onko yksilövalmennus sinulle sopiva tapa työskennellä, minkälaisesta investoinnista on kyse, sekä tutustua hiukan valmentajaasi etukäteen. Saat kysyä sinua askarruttavat kysymykset henkilökohtaisesti ja suoraan valmentajaltasi. Tämä keskustelu ei velvoita sinua mihinkään ja on maksuton palvelu.

Tee rohkea päätös

Totuus on, että mikään ei muutu itsestään paremmaksi. Haasteet elämässäsi eivät poistu odottamalla, vaan ottamalla vastuu itsestäsi ja elämästäsi. Valmennus on sijoitus sinuun itseesi ja parempaan tulevaisuuteen. Kaikki mitä tarvitset, on jo Sinussa. Sinulla on lupa elää rohkeasti ja näkyvästi, itseäsi pienentämättä ja mitään pelkäämättä. Varaa maksuton konsultaatio ja katso, miten elämäsi muuttuu.

Maksuton konsultaatio

Ensimmäinen askeleesi kohti rennompaa, rohkeampaa ja elinvoimaisempaa elämää on varata minulta 45 min maksuton konsultaatio Zoomissa, kun haluat keskustella valmennuksen sopivuudesta sinulle. Tämän tapaamisen tarkoituksena on auttaa sinua selkeyttämään mitkä ovat tavoitteesi, mikä sinua estää tai hidastaa saamasta mitä haluat, mitä muutos vaatii ja mikä on seuraava askeleesi. 

Voin luvata, että jo tämän yhden yhteisen session aikana saat uusia oivalluksia ja vastauksia ja kenties se johtaa yhteiseen valmennustyöskentelyyn. Mikäli tapaaminen jää kohdallamme ainoaksi, olemme kumpikin yhtä kokemusta ja kohtaamista rikkaampia.

Ota yhteyttä!

Kerro vähän itsestäsi ja tilanteestasi, niin otan sinuun pian yhteyttä konsultaation sopimiseksi.

Nainen, Helsinki

"Olen löytänyt taas yhteyden omaan kehooni ja sitä vahvistamalla olen levollisempi, rauhallisempi ja elämänmyönteisempi. Olen oppinut rakastamaan itseäni ja pitämään itsestäni ja tarpeistani huolta, asettamaan ja pitämään kiinni rajoistani, kohtaamaan itseni ja varjoni, hyväksymään itseni ja olemaan enemmän läsnä itselleni ja muille. Opin tunnistamaan ja erottamaan sisäisen minän ja egon viestit toisistaan, jolloin toimintani ohjautuu sisältäni sydämestäni sen sijaan, että seuraisin mieleni tarinoita. Analysoin vähemmän ja tunnen enemmän. Intuitioni on vahvistunut ja itsevarmuuteni ja luottamukseni itseeni ja elämää kasvanut valmennuksen aikana. Tunnistan omat toimintatapani paremmin ja pystyn vaikuttamaan niihin enemmän, jolloin myös esimerkiksi ihmissuhteeni ovat kehittyneet paremmiksi. Näen että perheeni voi paremmin, kun olen itse enemmän läsnä itselleni ja sitä kautta myös perheelleni."