Omassa Voimassa valmennusohjelma

Sinulle, joka haluat luoda aidosti rakastavamman yhteyden itseesi ja omaan kehoosi, olla itsevarmempi, rohkeampi ja elinvoimaisempi, naisellinen nainen

Haluatko eroon suorittamisesta, muiden miellyttämisestä ja itsesi pienentämisestä?

Rakas ystävä, minä näen sinut...

Naisena meidät on kasvatettu eli opetettu olemaan kuuliaisia, noudattamaan toisten antamia ohjeita, myötäilemään, sovittelemaan, olemaan mukavia, epäitsekkäitä ja avuliaita, eli laittamaan muut ihmiset itsemme edelle. Tässä ei ole mitään pahaa, nämä ovat hyviä taitoja ja ominaisuuksia kenelle tahansa. Jos kuitenkin perusasetuksemme elämässä on, että teemme muiden elämästä helpompaa laimentamalla ja pienentämällä itseämme, olemme hukanneet aidon yhteyden itseemme ja omaan voimaamme. Usein tämä tapahtuu täysin vapaaehtoisesti ja tiedostamattamme.

Tällainen elämä johtaa hyvin suurella todennäköisyydellä suorittamiseen, loppuun palamiseen ja elämänilon ja luomisvoiman vähenemiseen. Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta, että se tie on tuskainen ja täynnä ahdistusta, avuttomuutta ja voimattomuutta. Se jättää hyvin vähän tilaa sille, mikä meidän todellinen kapasiteettimme naisena on, mihin oikeasti kykenemme ja miten nautinnollista elämä voikaan olla!

Onnellisuus ja tyytyväisyys on oikeastaan seurausta siitä, että ihminen tuntee kykenevänsä vaikuttamaan omaan elämäänsä, tavoittelemaan ja saavuttamaan itselleen tärkeitä asioita. Usein kuitenkin olemme tässä itse itsemme tiellä. Omien tarpeiden etusijalle asettaminen voi tuntua haastavalta, olemme kadottaneet yhteyden itseemme ja suurempaan tarkoitukseemme. Tyydymme vähään, vaikka meidän on tarkoitus kasvaa ja kukoistaa, ottaa käyttöön koko potentiaalimme.

Sinä SAAT ja VOIT lunastaa voimasi takaisin. Itse asiassa, se on täysin VÄLTTÄMÄTÖNTÄ sinun oman kasvusi kannalta. Sillä mikään ei ole niin surullista, kuin elämä, johon et ole täysin tyytyväinen.

Mitä vielä mietit?

Se kaikki voi muuttua...

Omassa Voimassa valmennusohjelma johdattaa sinut lempeästi takaisin kotiin itseesi ja omaan kehoosi, korjaamalla syvällä olevia tunne-elämän haavoja, purkamalla negatiivisia uskomuksia ja vääristyneitä ajatusrakenteita, jotta sinä voit vihdoin elää sitä hyvää elämää, jonka ansaitset.

Omassa voimassa eläminen on luonnollinen ja väistämätön seuraus itsetuntemuksen, itsemyötätunnon, itsearvostuksen ja rohkeuden lisääntymisestä, sekä kyvystäsi seurata sydäntäsi ja elää omannäköistä, elinvoimaista elämää.

Ansaitset kulkea rohkeasti kohti kaikkea sitä, mitä ikinä keksit kaivata!

On aika rakastua itseesi ja elämääsi...

Itsesi rakastaminen tarkoittaa, että alat todella arvostamaan ja kunnioittamaan itseäsi syvemmin, kuin koskaan ennen. Ulkopuolinen elämäsi on heijastus sisäisestä maailmastasi. Kun tulet sisäisesti ehyemmäksi, vahvemmaksi ja rohkeammaksi, se heijastuu kaikkeen, mitä teetkin.

Valmentajan henkilökohtainen ohjaus  ja ryhmän tuki luo sinulle turvallisen paikan sukeltaa syvemmälle sieluusi ja alkaa hoivata sisäistä naistasi. Nainen ei voi todella kukoistaa ja nauttia elämästä, ennen kuin tuntee olonsa nähdyksi, kuulluksi, ymmärretyksi ja syvätasolla kohdatuksi. Tarvitsemme tähän toinen toisiamme. Valmennusryhmässä sinun on turvallista kokea tämä kaikki ja tulla nähdyksi omana, autenttisena itsenäsi.

Tule, kuljetaan yhdessä!

 

Kyllä! Haluan mukaan

Mikä valmennus?

12 viikon intiimi ja korkeatasoinen Mastermind valmennusohjelma naisille

 • Progressiivisesti etenevä transformatiivinen valmennusohjelma
 • Viikottaiset 60 min ryhmätapaamiset valmentajan kanssa Zoomissa
 • Tallenne jokaisesta ryhmätapaamisesta, jos et pääse mukaan
 • 2 kpl yksilötapaamista valmentajan kanssa Zoomilla
 • Kirjallinen materiaali helppokäyttöisellä verkkoalustalla
 • Räätälöidyt somaattiset (keholliset) harjoitteet 
 • Kurssilaisten oma suljettu WhatsApp ryhmä
 • Valmentajan emotionaalinen etätuki koko prosessin ajan
 • Materiaalit käytössäsi ikuisesti valmennuksen jälkeen

Sitoutuminen itseesi ja tähän valmennukseen mahdollistaa muutokset, joiden tekeminen yksin tuntuu vaikealta tai mahdottomalta. Valmennus johtaa pysyviin muutoksiin ajatusten, tunteiden, käytöksen ja uskomusten tasolla. 

Tähän valmennukseen osallistuminen tapahtuu hakuprosessin kautta. Haastattelen jokaisen osallistujan henkilökohtaisesti, jotta voin varmistua valmennuksen sopivuudesta hakijalle.

Mitä sinä saat 

Kun kytkeydyt yhä paremmin siihen, mitä sinun kehossasi, mielessäsi ja sielussasi tapahtuu ja mikä sinulle itsellesi on hyvää ja merkityksellistä elämää, irrotat itsesi ulkopuolisista vaatimuksista ja toisten odotusten täyttämisestä. Tässä valmennusohjelmassa opit

 • Luomaan syvän yhteyden oman kehosi viisauteen, intuitioosi
 • Hyväksymään ja ilmaisemaan vapaasti kaikkia tunteitasi
 • Omistamaan omat tarpeesi, ohjautumaan niistä käsin
 • Ravitsemaan ja hoivaamaan herkkyyttäsi ja naiseuttasi
 • Ilmaisemaan tervettä aggressiota, asettamaan rajoja
 • Selättämään epävarmuutesi ja pelkosi uuden edessä
 • Olemaan vahvasti itsesi puolella ja oman elämäsi ohjaksissa
 • Astumaan rohkeasti ja kokonaan näkyviin aitona, omana itsenäsi
 • Ymmärtämään, mitä on sinun arvojesi mukainen elämä ja mitä se vaatii
 • Vapauttamaan itsesi vastustuksesta olla, saada ja tehdä, mitä ikinä haluat
   
Sinä olet elämäsi tärkein henkilö. On aika rakastaa itseäsi syvemmin ja lujemmin, ja nousta viimein omaan voimaasi!

Opi ryhmässä

Opit uusia taitoja yhdessä muiden kanssa ja otat ne heti käyttöön ryhmän coaching sessioissa. Valmennusryhmä on turvallinen ympäristö, jossa jokainen on omalla henkilökohtaisella löytöretkellään syvempään itsetuntemukseen ja itsensä rakastamiseen.

Harjoitukset ja tehtävät auttavat sinua jäsentämään ajatuksiasi ja saat enemmän irti työskentelystä. Useimpia helpottaa huomata, että muut kamppailevat juuri samojen haasteiden kanssa ja on hyvä kuulla, millaisia oivalluksia ja luovia ratkaisuja he ovat keksineet oman elämänsä kaaoksen keskellä. Jokaisesta valmennussessiosta tulee tallenne, jos et pääsisikään mukaan ryhmätapaamiseen verkossa.

En malta odottaa, että pääsemme voimautumaan yhdessä!

"Olen alkanut asettaa selkeitä rajoja. Olen jopa alkanut ilmaisemaan terveellä aggressiolla, jos rajojani yritetään rikkoa, mitä ei ole tapahtunut ennen. Toisten miellyttäminen on selkeästi vähentynyt. Myös luottamus elämään on voimistunut. Usko siihen, että elämä kantaa ja vie juuri sinne, minne kuuluukin..."

Tiia, 27v

"Super ihanat ja hyvät materiaalit, opettavaiset videot. Tosi vaikeita asioita itselleni ja juuri sitä, mitä minä tarvitsin. Erityisesti centering-harjoitus oli minulle tosi merkityksellinen ja voimaannuttava"

 
Nina, Tuusula

Olen Nina...

Coach, valmentaja ja kanssakulkija elämän muutos- ja kasvukohdissa, Elinvoimainen Nainen metodin luoja ja intohimoinen oman elämäni artesaani.

Valmennuskokemusta on kertynyt yli 700 h. Olen auttanut satoja naisia löytämään kotiin itseensä ja omaan voimaansa.

Elämä on jatkuvaa tasapainoilua pelon ja rakkauden välillä. Olen kulkenut oman henkilökohtaisen eheytymisen matkani kohdaten ja kahlaten läpi synkimmät pelkoni, sekä kokenut syvää paranemista tunnetasolla. Kokemukseni ovat opettaneet minulle nöyryyttä ja kestävyyttä, sekä kasvattaneet minuun myötätuntoa ja kantokykyä auttaa muita. 

Intentioni on opastaa sinut oman viisautesi lähteelle, todistaa voimautumistasi ja juhlia kanssasi onnistumisiasi!

Lue lisää www.ninahaddadin.com

 

Sopiiko tämä valmennus sinulle?

 

Oletko koskaan tuntenut, että elämästäsi puuttuu jotain? Tuntenut, että mitä tahansa teetkin, jokin palanen ei vain tunnu loksahtavan paikoilleen. Muut menevät eteenpäin, menestyvät ja nauttivat elämästä, mutta sinusta tuntuu, että olet jäljessä tai jollain lailla vääränlainen onnistuaksesi.

Jos näin on, tämä ohjelma on juuri sinua varten!

Kaikki lähtee sisältäpäin. Autan sinua löytämään itsestäsi kaikki ne voimavarat, resurssit ja lahjat, joiden avulla luot itsellesi juuri sellaisen elämän, josta olet aina haaveillut. Kun opit rakastamaan itseäsi, rakastut elämääsi.

Kyseessä on SYVÄ ja PYHÄ matka takaisin kotiin, itseesi. 

Haluan mukaan!

"Olet ihana valmentaja ! Läsnäoleva ja osaava , mutta et muiden yläpuolella, vaan rinnalla. Hyväksyen luot tilaa ja turvaa ilmaista tunteitaan ja ajatuksiaan. Olet kannustava ja rohkaiseva. Iso kiitos !!!"

Sari Perttu, Helsinki

"En koe syyllisyyttä tai syyllisty, vaan näen sen takana olevan suuremman kuvan. En estele tunteitani ja seison itseni tukena. Vaadin itselleni oikeutta, enkä hyväksy huonoa kohtelua. Nautin enemmän elämästä ja pyrin lisäämään siihen iloa ja onnellisuutta. Annan itseni tuntea ja ajatella vapaasti. Haaveilen!"

 
Kristiina, Espoo, 40v

Ota rohkeasti yhteyttä!

Jos sinulla on mitä tahansa kysymyksiä minulle Omassa Voimassa valmennusohjelmaan liittyen, laita minulle viestiä.